På Sidan med ditt Konto (sidan du landar på efter du startar Applikationen), precis under dina Konto Kort där det kommer vara en rad med navigerings knappar. Tryck på Frys Knappen för att gå till Frys Sidan där du kan frysa din TRX (krävs för att generera Tron Power som används för att rösta på Super Representanter). Du kommer få frågan om att välja ett belopp genom att trycka på 'Frys Belopp' formuläret och använda tangentbordet för att fylla i antalets värde. Klicka på Frys knappen då du bestämt ett värde och du kommer då bli vidaredirigerad till en sida där du kan se över din transaktion. När du är nöjd, informationen är korrekt, klicka då på Skicka Transaktion och följ din aktivitet på TronWallet via Sidan med Transaktions Listan. Om din transaktion kommer upp som obekräftat betyder det att den synkroniseras med Tronscan’s nätverk och borde vara bekräftad inom kort