Om uw Tron Node IP's in TronWallet te vinden en te bewerken, tikt u eerst op het meest rechtse pictogram op uw navigatietabblad om naar INSTELLINGEN te gaan. Tik daar op NETWERK. U wordt naar het netwerkscherm geleid waar u de momenteel gebruikte hoofd- en solidity node-IP's kunt vinden. Als u dat wilt, kunt u die IP's ook op eigen risico bewerken (doe dit alleen als u volledig begrijpt wat u doet, aangezien deze actie onverwachte problemen met uw portemonnee kan veroorzaken).