Om een nieuw account aan uw portemonnee toe te voegen, tikt u op het PLUSTEKEN pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm. Dit genereert een nieuw account als u geen eerdere accounts had en uw actieve account naar het nieuwe account overschakelt. Als u eerder nieuwe accounts heeft aangemaakt, dan zal die knop, voor elke tik, eerst het nieuwste account laten zien die u heeft aangemaakt voordat u een nieuw account kunt toevoegen (handig voor het geval u uw app verwijderd of de apparaten heeft gewijzigd).