Om je portemonnee opnieuw in te stellen, tik je eerst op het meest rechtse pictogram op je navigatietabblad om naar Instellingen te gaan. Daar tikt u op PORTEMONNEE WISSEN en u wordt gevraagd of u wilt doorgaan. Houd er rekening mee dat wanneer u uw portemonnee opnieuw instelt, de app het "vergeet", dus als u er in de toekomst toegang toe wilt hebben, moet u eerst een back-up maken van uw 12 woorden mnemonic herstel code. Als u op 'Ik begrijp het' tikt, wordt eerst om uw pincode gevraagd. Als u de juiste pincode opgeeft, wordt uw portemonnee definitief opnieuw ingesteld en gaat u naar het scherm voor het maken van een portemonnee waar u een portemonnee kunt maken of herstellen.