Om je portemonnee te herstellen, tik je eerst op het meest rechtse pictogram op uw navigatietabblad om naar Instellingen te gaan. Tik daar op PORTEMONNEE HERSTELLEN. Nadat u uw pincode heeft bevestigd, wordt u gevraagd om de 12 woorden mnemonic herstel code te geven die u heeft gekregen toen u voor het eerst uw portemonnee maakte. Als u dit met succes doet, ontvangt u een melding en wordt u doorgestuurd naar het hoofdscherm, waar u uw activiteiten binnen de app kunt hervatten met behulp van uw herstelde portemonnee.