Om uw TronWallet adres met uw vrienden te delen, doet u het volgende: op uw accountscherm (de pagina die u na het starten van de app ziet), direct onder uw accountkaarten, staat er een rij met navigatieknoppen. Tik op de ONTVANG-knop om naar het ONTVANG-scherm te gaan. U zult twee tabbladen vinden. Één om een betaling aan te vragen en de andere om uw adres te delen. Tik op het tabblad DELEN en u zult een QR-Code vinden die kan worden gescand als u deze persoonlijk wilt delen, een knop KOPIËREN NAAR KLEMBORD en een knop DELEN. Met de eerste kunt u uw adres kopiëren naar het klembord van het apparaat, dit betekent dat u het kunt plakken in de app van uw keuze. Als u wilt, kunt u het rechtstreeks delen met een andere app met behulp van de deelfunctionaliteit. Tik op het pictogram dat lijkt op 3 verbonden punten en er verschijnt een popup waarin u de app kunt selecteren waarmee u uw adres wilt delen (bijvoorbeeld: WhatsApp, Telegram, Gmail, etc.).