Om uw transacties te bekijken, tikt u eerst op het derde pictogram van rechts op uw navigatietabblad (het pictogram met twee verticale pijlen met verschillende richtingen) om naar het scherm MIJN TRANSACTIES te gaan. Daar kunt u op een van de transacties tikken om deze gedetailleerd in te zien van die specifieke transactie. U kunt de status ervan zien op de Tronscan website, het tijdstip waarop de transactie werd ingediend en het blok, samen met specifieke informatie voor elk type transactie (meer informatie hierover in het gedeelte Een contact toevoegen) en zijn hash. Als u op de knop “kopiëren” aan de rechterkant van de hash tikt, wordt de Tronscan URL voor die transactie naar uw klembord gekopieerd zodat u deze eenvoudig in een browser kunt openen.