Wanneer u uw TronWallet-app start, heeft u na een kort inleidend startscherm drie opties om door te gaan met uw TronWallet-ervaring: een portemonnee maken, herstellen of importeren. Om er een te importeren, tikt u op de knop RESTORE FROM PRIVATE KEY. U wordt doorgestuurd naar een scherm waar u wordt gevraagd om een pincode in te voeren. Dit is uw wachtwoord voor de app. Nadat u uw pincode heeft gemaakt, vragen we u uw TRONSCAN adres in te voeren via een copy-paste functie of via het scannen van de QR-code.

Onder het Tronscan adres, voert u uw PRIVE-SLEUTEL in. Deze bestaat uit 64 karakters. Zodra u dit gedaan heeft, tik u op IMPORT.
Als u dit met succes doet, wordt u doorgestuurd naar het hoofdscherm, waar u uw activiteiten binnen de app kunt hervatten met behulp van uw geïmporteerde portemonnee.