Om uw portemonnee meldingen uit te schakelen, tikt u eerst op het meest rechtse pictogram op uw navigatietabblad om naar Instellingen te gaan. Tik daar op de schakelaar voor meldingen (niet op de tekst zelf). Als de schakelaar van kleur is veranderd van geel in grijs, dan hoort uw app u geen meldingen meer te sturen. Als u het weer wilt inschakelen, schakelt u het eenvoudigweg in geel en worden de meldingen hervat.