Als u op een supervertegenwoordiger wilt stemmen, tikt u eerst op het tweede pictogram van links (het pictogram dat op een megafoon lijkt) op je navigatietabblad onder aan het scherm om naar het stemscherm te gaan. Daar kunt u zoeken naar een specifieke Vertegenwoordiger Kandidaat met behulp van de zoekbalk of door te navigeren in de kandidatenlijst en de door u gewenste kandidaat te selecteren. Nadat u een beslissing heeft genomen, tikt u op de naam van de kandidaat waarna u op een scherm komt waar u het aantal stemmen kunt invoeren dat u wilt plaatsen. Tik vervolgens op STEM

U wordt teruggestuurd naar het stemscherm waar u meer stemmen kunt plaatsen als u dat wilt. Nadat u uw beslissing heeft genomen, kunt u op de knop BEVESTIGEN aan de onderkant van het scherm tikken om naar het scherm Stemmen Bevestigen te gaan waar u de stemmen kunt bekijken die u wilt plaatsen. Om verder te gaan, tikt u op bevestigen, transactie verzenden en als dit lukt, wordt u naar een successcherm gebracht. Tik vervolgens op volgende om uw transacties in TronWallet te bekijken in het scherm MIJN TRANSACTIES.