KOPEN
Om een token te kopen via de exchange, tikt u eerst op het meest linkse pictogram op uw navigatietabblad om naar de EXCHANGE te gaan. Tik daar op een token die u wilt aankopen. U komt dan op een scherm waarbij u de waarde in kunt voeren die u wilt kopen. De DEX berekent dan op dat moment de handelswaarde percentage op basis van uw invoer.
Nadat u dit gedaan heeft, drukt u op KOOP. Nadat u uw pincode heeft bevestigd, wordt uw transactie uitgevoerd.

VERKOPEN
Om een token te verkopen via de exchange, tikt u eerst op het meest linkse pictogram op uw navigatietabblad om naar de EXCHANGE te gaan. Tik daar op een token die u wilt verkopen. U komt dan op een scherm waarbij u de waarde in kunt voeren die u wilt verkopen. De DEX berekent dan op dat moment de handelswaarde percentage op basis van uw invoer.
Nadat u dit gedaan heeft, drukt u op VERKOOP. Nadat u uw pincode heeft bevestigd, wordt uw transactie uitgevoerd.

Opmerking: Prijswijzigingen kunnen leiden tot onnauwkeurige kostenramingen bij het kopen van een token en de transactie kan mislukken. De automatisch gegenereerde verwachte kosten zijn bijvoorbeeld 0,55, maar de transactie mislukt wanneer u daadwerkelijk handelt op basis van deze prijs.

Dit komt omdat de geschatte automatisch gegenereerde kosten te laag zijn. We moeten de verwachte kosten handmatig verhogen om het succespercentage van de transactie te verhogen. In dit geval, als we de kosten van 0,55 naar 0,60 brengen, zal de transactie slagen. Hoewel we meer geld uitgeven, vergoedt het systeem u automatisch met meer tokens op basis van de extra kosten die u hebt betaald.

Op dezelfde manier zul je een soortgelijke situatie tegenkomen bij het verkopen van een token. Voorbeeld: het automatisch gegenereerde verwachte opbrengsten is 0,55. Wanneer u op "VERKOOP" klikt, kan de transactie mislukken. Dit komt omdat de verwachte opbrengst te hoog is. We moeten het terugbrengen naar 0,50 om de transactie te laten slagen. Hoewel de verwachte opbrengst daalt, vergoedt het systeem u met meer TRX volgens de realtime prijs van een token.