Om een van uw contacten in uw TronWallet-app te bewerken, tikt u eerst op het derde pictogram van links op uw navigatietabblad (die eruit ziet als een adresboek) om naar ADRESBOEK te gaan. Daar vindt u twee tabbladen: CONTACTEN en ACCOUNTS. Tik op het tabblad CONTACTEN en u ziet een lijst met al uw contactpersonen in TronWallet. Tik op een van die contacten om een popup te openen met drie opties: BEWERKEN, VERWIJDEREN en VERZENDEN. Verzenden brengt u naar het scherm Verzenden met het adres van die contactpersoon dat al is ingevuld. Met Verwijderen wordt die contactpersoon verwijderd. BEWERKEN brengt u naar een formulier waarin u de naam van uw contactpersoon kunt wijzigen. Nadat u een naam heeft gekozen, tikt u op BEWERKEN en uw contact wordt bijgewerkt en weergegeven in de lijst met contacten.