Op uw Accounts-scherm (de pagina die u na het starten van de app ziet), direct onder uw accountkaarten, staat er een rij met navigatieknoppen. Tik op de ONTVANG-knop om naar het ONTVANG-scherm te gaan. U wordt gevraagd om een valuta, het bedrag en optioneel een beschrijving van het betalingsverzoek te selecteren. Nadat u het formulier heeft ingevuld, tikt u op Aanvraag genereren en wordt u naar een scherm met de QR-code voor die betaling geleid. U kunt het vervolgens laten zien aan de persoon van wie u een betaling verwacht, zodat het kan worden gescand om door te gaan met de rest van het proces op hun apparaten.