Om een van uw accounts in uw TronWallet-app te bewerken, tikt u eerst op het derde pictogram van links op uw navigatietabblad (die eruit ziet als een adresboek) om naar ADRESBOEK te gaan. Daar vindt u twee tabbladen: Contacten en ACCOUNTS. Tik op het tabblad ACCOUNTS en u ziet een lijst met al uw accounts in TronWallet. Tik op een van die accounts om een popup te openen met twee opties: BEWERKEN en VERZENDEN. Verzenden brengt u naar het scherm VERZENDEN met het adres voor dat account dat al is ingevuld. BEWERKEN brengt u naar een formulier waarin u de naam van uw account kunt wijzigen. Nadat u een naam heeft gekozen, tikt u op BEWERKEN en uw account wordt bijgewerkt en weergegeven in de accountlijst.