Als u de taal van uw portemonnee wilt wijzigen, tikt u eerst op het meest rechtse pictogram op uw navigatietabblad om naar Instellingen te gaan. Daar tikt u op PAS TAAL AAN die een pop-up zal openen met alle beschikbare talen die kunnen worden geselecteerd. Tik op een taal en u wordt gevraagd om opnieuw te starten. Als u ervoor kiest om dit te doen, wordt de app opnieuw opgestart en kunt u deze gebruiken in de taal van uw keuze.