Wanneer u uw TronWallet-app start, heeft u na een kort inleidend startscherm twee opties om door te gaan met uw TronWallet-ervaring: een portemonnee maken of herstellen. Om er een aan te maken, tikt u op de knop PORTEMONNEE MAKEN. U wordt doorgestuurd naar een scherm waar u wordt gevraagd om tweemaal een pincode in te voeren. Dit is uw wachtwoord voor de app. Nadat u uw pincode heeft gemaakt, vragen we u om een combinatie van 12 woorden op te schrijven die u nodig heeft om uw portemonnee te herstellen. Uw hoofdgebruikersaccount in de app is een combinatie van uw pincode en uw 12-woorden mnemonic herstel code. We raden u ten zeerste aan om deze op de door u gewenste manier te back-uppen (de meesten van ons noteren ze ergens op een veilige plek). Als u op de knop IK HEB HET OPGESCHREVEN heb getikt, wordt u gevraagd om die woorden in dezelfde volgorde te herhalen door op de woordknoppen op het scherm te tikken. Met de juiste volgorde van woorden bent u klaar om op BEVESTIG SEED te tikken en uw TronWallet-app te gebruiken met uw nieuwe portemonnee.