Als u niet langer een specifieke token in uw balanslijst wilt zien, tikt u eerst op het meest rechtse pictogram op uw navigatietabblad om naar Instellingen te gaan. Daar tikt u op TOKEN FILTER  om het filter te openen met alle tokens die u momenteel in uw portemonnee heeft. Tik op een willekeurig aantal tokens om je selectie op te slaan. Hierna kunt u teruggaan naar uw balanslijst om te controleren of de tokens die u hebt geselecteerd, correct zijn uitgefilterd.