Na stránce Účty (stránka, kde se ocitnete po spuštění aplikace) pod kartami s vašimi účty najdete řádek s navigačními tlačítky. Klepněte na tlačítko Zmrazit, které vás převede na obrazovku Zmrazit, kde můžete zmrazit své TRX (vyžadováno pro vygenerování Tron Power, která je využívána pro hlasování pro Super Representatives). Zadejte množství TRX, které chcete zmrazit a potvrďte klepnutím na tlačítko Zmrazit. Budete přesměrováni na obrazovku, kde můžete ověřit prováděnou transakci. Pokud jste spokojeni s obsahem transakce, klepněte na tlačítko Potvrdit transakci. Transakce se odešle do Tronscan sítě a pokud se zobrazí ve stavu Nepotvrzeno, znamená to, že již byla synchronizována v síti a brzy bude potvrzena.

Did this answer your question?